perkele.com-haku

Mary-postituslista Listalle
 Pois listalta

totuus.

Lähetä mieltäsi askarruttavaa kamaa - vastataan ja julkaistaan, jos siltä tuntuu ja näyttää.

Näkyvillä kysymykset 1 - 10 / 177 | Sivu 1 / 18
< Edellinen 123456789101112131415161718 Seuraava >


19.08.2012 | tuskin / juha

Onko tämä yhtye vielä elossa? Minä olen kannattanut ostamalla suurinpiirtein kaiken mitä löytyy. Mukaanlukien englanninkielisen vinyylin. Harkitsin "Vitut" paitaa, silloin alakoulu ikäiselle pojalle kun mun kokoja ei löytyny. "helppo ja halpa"-paita on jo aika reikäinen, joten tiläsin futuen. Pitääkö niitä tilata varastoon, vai tuleeko vielä uutta materiaalia?

Tuleeko tätä musaa vielä lisää? Luulin, että aikaisempi tuotanto oli tiukkaa, mutta Maatunut vie ihan uudelle tasolle.

jossain vaiheessa, eli kärsivällisyys on perseestä. aikataulutusta puonitaan.


12.02.2012 | Aepaerae

Onko tätä samaa paskaa vielä tulossa joskus lisää? eli 6kk vanhaan kysymykseen "ootteko elossa vielä?" PS. futue te ipsum paidan värit on ihan vitun rumat kun ei ole kuin kaksi väriä ...mutta kai te näin sen suunnittelitte =P

rumuus on katsojan korvassa? ruma on kaunista.


24.07.2011 | Pertti-Einari

Oot kyllä aika paska laulaja. Kuullostat ihan kiukuttelija-teiniltä, jolla ei ole kassit vielä laskenu. Sanotukset on tekotaiteellista paskaa. Hajoo siihen.

luojan kiitos hyville laulajille siis. kuten Hynyselle. Mitä on tekotaiteellinen paska? yrittämistä? haluamista? mulle se on vaan yks palanen kakusta. Mary on mun mielestä aika luunkovaa menoa, sori jos et hiffaa. kattellaan kuka hajoo. on noita tuossa muutama ehtiny olemaan.
---J.


22.06.2011 | Anselmo

Onko tämä vielä elossa?

hiljaiselossa toistaiseksi. kerätään paineita!


24.01.2011 | PanoQQQ

Hyvä meiningi! Ongo Ana oikkeesti raskkaana?

mahan turvotusta ei voi estää.


15.10.2010 | Koera

Kuten jo muutama vuosi sitten joku totesi tänne palstalle notta vittuko jätkät vaan tuuttaa samaa paskaa ulos vuodesta toiseen niin toteampa ihan saman...eipä siinä piti sit päisää tilata paita ja mcd. aitäh?

kaikkea sitä päissää joutuu tekemään.


29.03.2010 | Angstinen palautepalstalainen

Kamoon jätkät perkele! Eihän tässä ny joka hemmetin vuosi viitti käydä kyttään josko webbisivuille ois jotain uutta tullu. Silti joku perkele oli vissiin siistinyt mut postituslistoilta, kun ei mitään ilmoitusta Oulun keikoista tullut. Jäi sitten sekin oli väliin, saatana. Joinataan nyt uudestaan, jos vaikka taas pari vuoden päästä sattuis uusi keikka eteen.

eihän sitä nyt joka vuosi. oulussa viikko on kaks vuotta.


06.02.2009 | Esko Mörkö

Jaha että Marykin valloittaa nämä digitaaliset apajat. Punkki meiningit kaukana kun pitää olla kaiken maailman luottokortit tai paypalit sun muut mahottomat. No eipä siinä alistuin ja kivaa humppaa sain. Ennen oli silti paremmin sai levyn kannet sentähäs. Nyt ei vissiin saa paitti ku askartelemalla paskartelemalla iha ihte. Saako ees jotain tulostetta vai ostanko värikynät, tussit, pensselit ja sun muut vempahimet. HÄH?!? Hyvvää uuttavuotta sinnekki. Nii ja niitä keikkoja perkele! Miksette ole jo maaelmaa vallottanu. Senkin ketkut ja vätykset.

älähhä ny älähä, laita seuraavalla kerralla oravannahat postissa tulemaan, niin laitetaan levy postiin ja vähän mirhamia + pyhää savua kuoreen messiin. kannen saat tulostettavana pdf-ask-pask-versiona, kun pistät sähköpostikyselyn osoitteeseen mary@perkele.com. tusseilla tietty saat itte aikaan autenttisen keräilykappaleen, jonka voit jatkossa laittaa huutonettiin tonnilla myyntiin. 


27.01.2009 | emohinttari

Kai te ny sentään rahat saatte kun tuon promon tuolta näin nettiteitse tilailin? Ettei mee kaikenmaailman välikäsien hikisten käsien väliin. Hyvää paskaa kyllä, onki ollu ikävä. Jotai keikkahommia ois kiva saaha. Että ei muuta ku lauteille.

hyvä paska on aina paikallaan, danke. rahat promojen nettimyynnistä tulevat bändille hyvin kohtuullisin provikkasiivuin ja kauppa hoitaa byrokratian välistä. respektttt vaan molemmille suomalaisille edelläkävijäkaupoille. kansimatskuongelmahan latauksissa on vielä ratkaistavana - ne kun eivät vielä pakettiin asti sulahda.


05.12.2008 | JK

Loistavaa! Tilaukseen menee toi uus lätty. Uutta paskaa lahkeeseen tänne kiitos.

paskat on vissiin jo lahkeessa ja on kelvannut, vai mitä? välikiitokset kaikille promon hankkineille.


Näkyvillä kysymykset 1 - 10 / 177 | Sivu 1 / 18
< Edellinen 123456789101112131415161718 Seuraava >