Jörisrock, Suonenjoki 21.07.2005 - Tuska-Tuija + päätoimittaja Patzy / Tuhma

Jörisrock 2005 ylitti jälleen odotukset

--- clip ---

Illan päättävä akti Mary kuuntelee puolestaan autollaan Kake Randelinia. Kyllä näistä vielä hyvät festarit tulee. (selvät merkit ilmassa! --webmaster)

--- clip ---

Festarin vakiovieras oululainen Mary sen sijaan kerää lavan äärelle kymmenisen tukkahyrrän pyörittäjää ja penkeillekin porukkaa mukavasti. Pojat vittuilevat yleisölle sen minkä ehtivät. Parasta antia sillä linjalla oli heitto "Minä olen lihava, mutta te olette rumia ja minä voin aina laihduttaa". Juopunut yleisö ei kuitenkaan ole moksiskaan.

 

Maryn musiikki ei oikein meikäläiseen iske ja alankin jo laskeskella tunteja huomiseen, jolloin Jöriksen lavalle kipuavat Mokoma ja STAM1NA! Toki muut Maryn keikkaa seuranneet ilmoittivat, että Oulun pojat heittivät loistavan keikan, joten älkää antako minun henkil�kohtaisen mielipiteeni masentaa.

(Päätoim.huom: Anteeks, mutta pakko liekittää. Oulun hullut vetivät meinaan loistavan keikan, PERRRRRKELE! Ehdottomasti perjantain paras veto, ja kiilasi kyllä kärkisijoille koko festarin parasta esitystä listattaessa. Mary ei sortunut turhaan kukkoiluun vaan täräytti saman tien yleisölle paskat housuun.)

--- clip ---

 

Tuska-Tuija + päätoimittaja Patzy / Tuhma
Linkki koko raporttiin

 


« Takaisin Media-osastolle